De ce ne alegi ?

De Ce Noi Echipa Web Design Romania

Dupa cum iti prezentam pe prima pagina, unul din principalele motive pentru care ar trebui sa fim parteneri este faptul ca doar cu noi beneficiezi de avantaje unice si exclusive.

Nicio alta companie concurenta a noastra nu ofera un BLOG PRIVAT cu informatii valoroase si tutoriale. Suntem singurii din Romania care am abordat
indraznet conceptul de blog, nu ai sa gasesti o alta firma care sa iti asigure SUPORT ONLINE NON-STOP si nu vei gasi nicio alta firma care sa aiba o politica de preturi flexibila.

Am ales sa oferim calitate !

Pentru o parcurgere mai usoara a textului, scriem mai jos, pe puncte, principalele motive reale pentru care noi consideram ca ar trebui sa ne alegi:

1. BLOG PRIVAT

Este o sectiune unde au acces numai clientii DigitalCrom ce ofera informatii foarte utile pentru orice om de afaceri. De asemenea, blog-ul contine si diverse tutoriale video ce au ca scop sa va ajute in efectuarea diverselor operatiuni pe site-ul propriu ( de ex. crearea unei adrese de email pe site, crearea unui backup la site ).
Categoriile blog-ului sunt: Info Marketing si Promovare | Info E-Commerce | Se intampla online ! | Video Tutoriale | Cum sa…  |
Accesul la blog iti faciliteaza obtinerea unor informatii noi ce se vor dovedi de un real folos in fata concurentilor tai si nu numai.

2. SUPORT ONLINE 24/7

Orice client al nostru beneficiaza de consiliere online in regim non-stop. Oricand, cel putin un consultant DigitalCrom este gata sa te ajute in diverse situatii ce tin de proiectul in care suntem implicati. Este un aspect foarte important sa stii ca ai oricand doresti propriul consilier dispus sa te ajute.
Cand ai nevoie de noi, stii unde sa ne gasesti !

3. PRETURI EXCELENTE RAPORTATE LA CALITATEA LIVRATA

Tarifele pentru diverse proiecte sunt flexibile si se pliaza pe orice tip de buget al clientului.
Citeste aici politica noastra de preturi.

4. ALEGE PROFESIONALISMUL

Este foarte important ca pentru tine sa lucreze o echipa de profesionisti care pot gasi imediat solutii la cererile tale.
In echipa noastra se gasesc oameni cu experienta intre 4 si 12 ani de lucru full-time pe domeniul lor.

5. UTILIZAM TEHNOLOGIE MODERNA

Ne place sa dispunem de ultima tehnologie si sa o folosim in interesul nostru si al clientilor. Conectati mereu la informatii, iti oferim un avantaj important prin alinierea la tendintele de ultima ora.

6. IMPLICARE MAXIMA

Indiferent cat de mare sau de mic este proiectul, te asiguram ca ne vom implica total in realizarea acestuia. Fie ca este vorba de un site de 3 pagini sau de un portal complex cu servicii adiacente beneficiezi de acelasi grad de atentie din partea responsabilului de proiect.

7. PARTENERI PUTERNICI

Avem parteneriate cu o parte din cele mai puternice si cunoscute companii din Romania. In acest fel suntem siguri ca tu beneficiezi cele mai bune servicii si solutii.

8. COD ETIC

Spre deosebire de multe firme concurente, DigitalCrom are principii pe care le aplica atat in plan intern cat si in relatia cu clientii sai.
Citeste aici setul de principii DigitalCrom.

9. OFERIM SERVICII SI SOLUTII COMPLETE

Este un alt avantaj de care se bucura orice client DigitalCrom. Nu trebuie sa apelezi la mai multe firme pentru servicii diverse pe segmentul de publicitate – IT – servicii web. Cu noi rezolvi o mare parte din solicitari si acest lucru ne avantajeaza si pe noi si pe tine. Este certitudinea ca iti vom oferi servicii personalizate si sfaturi pertinente in conditiile in care iti cunoastem bine nevoile.

10. CLIENTII MULTUMITI NE RECOMANDA

Avem o serie de testimoniale ale clientilor nostri, o parte prezentate aici, pe site.
Vezi aici o parte din brand-urile care ne-au acordat increderea lor si nu au fost dezamagiti, iar aici o parte din declaratiile clientilor. Poate te vor ajuta sa iei o decizie corecta.

11.  MARKETING EFICIENT

Clientii DigitalCrom sunt surprinsi de calitatea informatiei de marketing livarata de noi.

Avem convingerea ca dupa ce vei realiza un proiect cu noi, nu vei mai fi interesat de nicio alta firma pentru servicii de web design, ecommerce, hosting, publicitate online, grafica si consiliere IT.

Daca ai intrebari, sugestii, propuneri sau doresti sa ne trimiti o cerere de oferta, completeaza formularul de mai jos