Politica de preturi

Preturi Web Design Ecommerce Hosting Digitalcrom

Politica de Preturi adoptata de DigitalCrom este una foarte simpla: flexibila.

Pe site nu putem prezenta preturi fixe pentru serviciile noastre, motivul fiind acela ca fiecare proiect este unic, cu trasaturi personalizate. Iata cateva informatii ce te vor ajuta sa iti formezi o idee asupra tarifelor noastre.

In momentul cand stabilim un pret avem in vedere, in principal, volumul de munca ce implica dezvoltarea proiectului. Analizam, calculam si rezulta un pret initial ( nu cel final  ! ). In urma discutiilor cu clientul intelegem daca vom mai lucra pe viitor impreuna , daca ne vor mai fi solicitate si alte servicii si calculam probabilitatea ca acest client sa ramana fidel pentru un timp, din motive ce nu tin de noi. Aceste elemente modifica pretul initial si rezulta un pret final pe care il comunicam clientului.

Ce trebuie sa stii:
1. Pretul cerut de noi este unul corect, perfect echilibrat intre cerintele pe care le primim si calitatea pe care o livram.

2. Avem o schema de discount-uri pentru clientii fideli, pentru tineri si pentru firmele START-UP. Ne place sa ne surprindem clientii cu bonusuri spontane !

3. La solicitarea mai multor servicii  evident ca vei beneficia si de gratuitati, ce pot consta in publicitate online, hosting sau consiliere suplimentara.

4.  Pretul pe care il platesti este influientat de organizarea noastra juridica (in interesul clientului – prin fiscalitate redusa) si de faptul ca avem un management de cost foarte bun. Aceste lucruri sunt in avantajul clientului.

5. Nu garantam cel mai mic pret, garantam calitate !

Stim ca toate firmele de web design si nu numai, au cel mai bun raport calitate pret, insa noi chiar te provocam sa ne  soliciti  o oferta  pentru proiectul tau. Completeaza formularul de mai jos: