WEB DESIGN – Solutii complete de DESIGN WEB

Webdesign Romania Realizare Site1

Firma Web DesignDigitalCrom ofera servicii de web design profesional, dupa cum se poate vedea limpede in portofoliul partial prezentat in cadrul acestui site.
Putem realiza orice gen de site, de orice marime, incepand de la o singura pagina web ( landing page ) ce include mai mult marketing decat design, pana la cele mai complexe portaluri web, directoare online sau ziare electronice.
Suntem atenti la detalii, respectam normele de uzabilitate si folosim mijloace moderne de realizare a site-urilor web.

Important:

1. Fiecare site este unic, personalizat !
2. Oferim posibilitatea ca fiecare client sa actualizeze singur propriul site, fara a mai fi nevoie de interventia noastra in viitor, decat pe anumite elemente ce tin de programare. Informatiile din site pot fi modificate usor de proprietarul site-ului, care nu trebuie sa aiba neaparat cunostinte de IT. In acest scop, DigitalCrom va sustine cu tutoriale video personalizate. Evident, interfata de administrare va fi in limba romana.
3.  Orice site realizat de noi va fi un instrument de marketing foarte eficient pentru firma a carei imagine o oglindeste.
4. Ne adaptam la orice tip de afacere careia trebuie sa ii realizam web-site-ul si ramanem focusati pe clientii clientului nostru.
5.  DigitalCrom ofera echipa corespunzatoare sa realizeze un site, cu tot ceea ce implica acest lucru: programare, design, marketing, SEO si elemente social media.
6. Daca doresti cu adevarat un site de calitate, scalabil si performant, alege de mai jos exact tipul de proiect de care ai  nevoie pentru a afla mai multe informatii, sau utilizeaza formularul de contact din partea de jos a paginii si trimite-ne detalii despre ceea ce doresti. Stabilim solutia optima pentru tine si incepem treaba !

                 

FORMULAR  DE CONTACT RAPID: